Immár 17. éve rendezzük meg a Szalézi Nyári Oratóriumot, amely nagy népszerűségnek örvend Nyergesújfalun, táborozóink még a környék településeiről is érkeznek.  A nyári oratóriumra általános iskolás korú (7-14 év) fiatalok jelentkezhetnek, akik részére képzett animátorok és a szaléziak szerveznek színes programokat, mint például kézműves foglalkozás, sportversenyek, strandolás, kirándulás, játékok, ének, tánc stb. A nyári oratórium egy keresztény ajánlat, hiszen a játék, és a szórakozás mellett az imádság, a különféle lelki programok, és a szentmise is fontos szerepet kap.

– Táborunk napközi jellegű, így reggel 8 órától, délután 4 óráig tart.

-A Szalézi Nyári Oratórium részvételi díja 18.000-25.000 Ft között van, lehetőségekhez mérten. Testvérek együttes részvétele esetén fejenként 1.000 Ft kedvezményt tudunk adni. (Szükség esetén szeretnénk a rászoruló családok segítségére lenni, így ha problémát jelentene a teljes részvételi díj kifizetése, keressék bizalommal személyes egyeztetésre Jakab atyát további kedvezményért.)

-A nyári oratóriumon csak egészséges gyermek vehet részt. A gyermek egészségi állapotáról a szülő vagy gondviselő a honlapról letölthető egészségügyi nyilatkozat kitöltésével nyilatkozik, amit majd a turnus első napján a díjbefizetéskor kell átadni a tábort szervezőknek.

-Turnusonként három napon (várhatóan I. turnus: hétfő, kedd, péntek, II. turnus: hétfő, szerda, péntek) meleg ebédet biztosítunk a gyerekeknek. A kiránduló napokra, illetve a fennmaradó étkezésekre kérjük, hogy minden nap a szülők csomagoljanak hideg élelmet. Természetesen mi készülünk majd kiegészíteni a gyerekek étkezését. Felajánlásokat idén is szívesen fogadunk.

– Minden turnus végén lehetőség lesz a közösségi ünneplésre, játékra. Első héten pénteken egy Ki mit tud? gálát szervezünk a gyerekek előadásában, a második héten, pénteken pedig hagyományos záró Gálaműsorral készülünk, amelyre a családtagokat is szeretettel várjuk Nyergesújfalura.

-További fontos információkról a tábor előtt tájékoztató e-mailt küldünk.

A kéthetes nyári oratórium időpontja:

I. turnus: 2023. június 26-június 30.

II. turnus: 2023. július 3-7.

Jelentkezési lap 2023

Várólista 2023

Egészségügyi nyilatkozat

Mindenképpen hozzák magukkal a turnus első napjára a szülői nyilatkozatot, melyet a regisztrációnál kell majd leadni

A nyári oratóriumra való jelentkezés kizárólag online regisztráció formájában történik, amelyet  2023. május 14-én, vasárnap 15.00 órakor nyitunk meg. A rendes regisztráció betelte után a várólistás regisztrációhoz találnak majd linket.

Elérhetőségek

A nyári oratóriumot a Don Bosco Szaléziak, szalézi munkatársak és animátorok közreműködésével valósítjuk meg, teljes mértékben önkéntes formában. Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre kérdéseivel kapcsolatban.

Táborvezető

Nguyen Hai Ly Jakab SDB +36 20 771 9011

vagy felkereshető még

Sivadó Balázs SDB +36 20 366 8132

Regisztráció:

E-mail: nyergesori@gmail.com

Demeter Dominik  +36 70 882 7913

Koordinátorok

E-mail: nyergesori@gmail.com

Kurdi Kata +36 20 377 3581

Simon Sára +36 30 356 2335