Immár 16. éve rendezzük meg a Szalézi Nyári Oratóriumot, amely nagy népszerűségnek örvend Nyergesújfalun, táborozóink még a környék településeiről is érkeznek.  A nyári oratóriumra általános iskolás korú (7-14 év) fiatalok jelentkezhetnek, akik részére képzett animátorok és a szaléziak szerveznek színes programokat, mint például kézműves foglalkozás, sportversenyek, strandolás, kirándulás, játékok, ének, tánc stb. A nyári oratórium egy keresztény ajánlat, hiszen a játék, és a szórakozás mellett az imádság, a különféle lelki programok, és a szentmise is fontos szerepet kap.

2022-Nyári oratóriumról legfontosabb tudnivalók:

– Táborunk napközi jellegű, így reggel 8 órától, délután 4 óráig tart.

-A Szalézi Nyári Oratórium részvételi díja 15.000Ft. Testvérek együttes részvétele esetén fejenként 1.000 Ft kedvezményt tudunk adni, azaz két testvér esetén fizetendő 28.000Ft, három testvér esetén 39.000 Ft.  (Szükség esetén szeretnénk a rászoruló családok segítségére lenni, így ha több gyermek részvétele esetén problémát jelentene a teljes részvételi díj kifizetése, keressék bizalommal személyes egyeztetésre Jakab atyát további kedvezményért.)

-A nyári oratóriumon csak egészséges gyermek vehet részt. A gyermek egészségi állapotáról a szülő vagy gondviselő a honlapról letölthető egészségügyi nyilatkozat kitöltésével nyilatkozik, amit majd a turnus első napján a díjbefizetéskor kell átadni a tábort szervezőknek.

-Turnusonként három napon (várhatóan 1. héten hétfőn, csütörtökön és pénteken, 2. héten hétfőn, szerdán és pénteken) meleg ebédet biztosítunk a gyerekeknek. A kirándulónapokra illetve a fennmaradó étkezésekre kérjük, hogy minden nap a szülők csomagoljanak hideg élelmet. Természetesen mi készülünk majd kiegészíteni a gyerekek étkezését. Felajánlásokat idén is szívesen fogadunk.

–– Minden turnus végén lehetőség lesz a közösségi ünneplésre, játékra. Első héten pénteken egy Ki mit tud? gálát szervezünk a gyerekek előadásában, a második héten, pénteken pedig hagyományos záró Gálaműsorral készülünk, amelyre szülőket szeretettel várjuk Nyergesújfalura.

-További fontos információkról a tábor előtt tájékoztató e-mailt küldünk.

A kéthetes nyári oratórium időpontja:

I. turnus: 2022. június 27-július 1.

II. turnus: 2022. július 4-8.

Jelentkezési lap

Várólistára jelentkezés

Szülői nyilatkozat 2022

Mindenképpen hozzák magukkal a turnus első napjára a szülői nyilatkozatot, melyet a regisztrációnál kell majd leadni

A nyári oratóriumra való jelentkezés kizárólag online regisztráció formájában történik, amelyet június 1-jén szerdán, 18:00 órakor nyitunk meg. A rendes regisztráció betelte után a várólistás regisztrációhoz találnak majd linket.

Elérhetőségek

A nyári oratóriumot a Don Bosco Szaléziak, szalézi munkatársak és animátorok közreműködésével valósítjuk meg, teljes mértékben önkéntes formában. Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre kérdéseivel kapcsolatban.

Táborvezető

Nguyen Hai Ly Jakab SDB

Mobil: +36 20 771 9011

E-mail: nyergesori@gmail.com

Regisztráció:

Szanda Alexa

Mobil:  +36 30 183 4110

E-mail: nyergesori@gmail.com

Koordinátorok

Wierl Marianna +36 20 293 3109

Kurdi Kata +36 20 377 3581

Miszler Odett +36 30 939 4373

Szabó Anna +36 30 226 9746