• AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK 2019

  Immár 13. éve rendezzük meg a Szalézi Nyári Oratóriumot, amely nagy népszerűségnek örvend Nyergesújfalun, táborozóink még a környék településeiről is érkeznek.  A nyári oratóriumra általános iskolás korú (7-15 év) fiatalok jelentkezhetnek, akik részére képzett animátorok és a szaléziak szerveznek színes programokat, mint például kézműves foglalkozás, sportversenyek, strandolás, kirándulás, játékok, ének, tánc stb. A nyári oratórium egy keresztény ajánlat, hiszen a játék, és a szórakozás mellett az imádság, a különféle lelki programok, és a szentmise is fontos szerepet kap.

  A kéthetes nyári oratórium időpontja:

  2019. június 24-28.

  2019. július 1-5.

  A nyári oratóriumra való jelentkezés kizárólag online regisztráció formájában történik, amelyet május 31-én 18:00-kor nyitunk meg, és hogy a rendes regisztráció betelte után a várólistás regisztrációhoz találnak majd linket.

  • ELÉRHETŐSÉGEK

  A nyári oratóriumot a Don Bosco Szaléziak, szalézi munkatársak és animátorok közreműködésével valósítjuk meg teljes mértékben önkéntes formában. Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre kérdéseivel kapcsolatban.

  Táborvezető

  Nguyen Hai Ly Jakab Sdb

  Mobil: +36 20 771 9011

  E-mail: nyergesori@gmail.com

  Koordinátorok

  Kurdi Kata                                                                        

  Mobil: +36 20 377 3581

  E-mail: nyergesori@gmail.com

  Miszler Odett

  Mobil: +36 30 939 4373

  Szabó Anna

  Mobil: +36 30 226 9746

  Regisztráció

  Kurdi Kata                                                                        

  Mobil: +36 20 377 3581

  E-mail: nyergesori@gmail.com

   

  • REGISZTRÁCIÓ

  AZ ŰRLAP KITÖLTÉSE ELŐTT KÉRJÜK, SZÁNJON PÁR PERCET

  AZ ALÁBBI INFORMÁCIÓK ELOLVASÁSÁRA!

  1. Kérjük, a regisztráció megkezdése előtt készítse elő gyermeke TAJ-kártyáját, valamint – amennyiben van – diákigazolványát.
  2. Kérjük, minden mezőt töltsön ki a megjelenő űrlapon!
  3. A TAJ-számot a következő tagolásban kell megadni: 123456789
  4. A telefonszámot a következő tagolásban kell megadni: 06301234567
  5. A jelentkezés leadásakor mindenképpen VALÓS e-mail címet és telefonszámot adjon meg! A regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük a visszaigazoló levelet, melyben további hasznos információkat találnak majd. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen a tábor ideje alatt el tudjuk érni, ha bármilyen probléma merülne fel (programváltozás, baleset stb.).
  6. Amennyiben már most tudja, hogy gyermeke valamely tábornapon nem (vagy csak részben) tud részt venni, a megjegyzés rovatban jelezze felénk!
  7. Az előző évhez hasonlóan idén sem tudjuk figyelembe venni a csoportbeosztásra irányuló kérdéseket. Kérjük, ezt tartsák tiszteletben.
  8. A “Gyermeke tud-e úszni?” kérdésre adott válaszát gondolja meg alaposan! Amennyiben még nem teljesen magabiztos mélyebb vízben, inkább a “nem” választ adja meg, a strandnapon ennek megfelelően nem fogjuk mélyebb vizű medencébe engedni. Minden vitás esetben (pl. ha a gyermek mást állít, mint ami a regisztrációkor meg lett adva) a szülő által megadott információ a döntő.
  9. Nyári Oratórium online várólista

   

  • EGÉSZSÉGÜGYI NYILATOZAT

  A táborban való részvételhez egy ún. “egészségügyi nyilatkozatot” kell kitöltenie a szülőnek, melyben megerősíti, hogy gyermekének nincsen olyan betegsége, amely a közösségbe lépést meggátolhatná.

  A letöltött, kinyomtatott dokumentumot kitöltve kell magával hoznia a tábor első napjára, és az adategyeztetéskor kell aláírni, majd leadni.

  Amennyiben nincs lehetősége letölteni és kinyomtatni, a nyilatkozatot az adategyeztetéskor is kitöltheti és leadhatja. Gyermeke csak érvényes, aláírt nyilatkozattal vehet részt a táborban. FONTOS, hogy az aláírás keltezése max. 5 nappal lehet korábbi, mint a turnus első napja.

  Amennyiben az űrlap kitöltése közben, vagy a visszaigazoló levélben hibát észlel, kérjük, keressen minket elérhetőségeinken.

  A NYILATKOZAT IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ