Aktuális információk 2021

Immár 15. éve rendezzük meg a Szalézi Nyári Oratóriumot, amely nagy népszerűségnek örvend Nyergesújfalun, táborozóink még a környék településeiről is érkeznek.  A nyári oratóriumra általános iskolás korú (7-14 év) fiatalok jelentkezhetnek, akik részére képzett animátorok és a szaléziak szerveznek színes programokat, mint például kézműves foglalkozás, sportversenyek, strandolás, kirándulás, játékok, ének, tánc stb. A nyári oratórium egy keresztény ajánlat, hiszen a játék, és a szórakozás mellett az imádság, a különféle lelki programok, és a szentmise is fontos szerepet kap.

2021-Nyári oratóriumról legfontosabb tudnivalók:

– Az idei évben 120 főre korlátoztuk a résztvevők számát minden héten. Szeretnénk, hogy minél több gyerek legalább egy hetet itt tudjon lenni, ezt figyelembe véve fogjuk fogadni a jelentkezéseket.

– Táborunk napközi jellegű, így reggel 8 órától, délután 4 óráig tart. 

-A Szalézi Nyári Oratórium részvételi díja 10.000 Ft. Testvérek együttes részvétele esetén fejenként 9.000-10.000 közötti összeg fizethető lehetőségeikhez mérten. 

-A nyári oratóriumon csak egészséges gyermek vehet részt. A gyermek egészségi állapotáról a szülő vagy gondviselő a honlapról letölthető egészségügyi nyilatkozat kitöltésével nyilatkozik, amit majd a turnus első napján a díjbefizetéskor kell átadni a tábort szervezőknek.

-Turnusonként három napon (várhatóan 1. héten hétfőn, kedden és csütörtökön, 2. héten hétfőn, szerdán és pénteken) meleg ebédet biztosítunk a gyerekeknek. A kirándulónapokra illetve a fennmaradó étkezésekre kérjük, hogy minden nap a szülők csomagoljanak hideg élelmet. Természetesen mi készülünk majd kiegészíteni a gyerekek étkezését. Felajánlásokat idén is szívesen fogadunk. 

– Idén valamilyen módon lehetőséget keresünk a strandolási lehetőségre.

– Első hét péntek délutánra tervezünk egy családi délutánt Péliföldszentkereszten. Ezen a napon,  július 2.-án (pénteken) délután 14.30-tól érkezhetnek a szülők, bekapcsolódhatnak a programba. 15.30-kor kezdődik záróműsorunk és a  Ki mit tud?, ez után még lehetőség lesz különböző programokra, amelyek 19.00-ig tartanak. Azok a szülők, akik nem tudnak részt venni, vagy nem érnének ide gyermekükért, nem kell aggódni: gyermeküket az iskolához visszük vissza a programok után, előre láthatólag 18.30-19.00 óra között.

– Minden turnus végén lehetőség lesz a közösségi ünneplésre, játékra. Első héten pénteken egy Ki mit tud? gálát szervezünk a gyerekek előadásában, a második héten, pénteken pedig hagyományos záró Gálaműsorral készülünk, amelyre szülőket szeretettel várjuk Nyergesújfalura.

-További fontos információkról a tábor előtt tájékoztató e-mailt küldünk. 

A kéthetes nyári oratórium időpontja:

I. turnus: 2021. június 28-július 2.

II. turnus: 2021. július 5-9.

Jelentkezési lap

Várólistára jelentkezés

Szülői nyilatkozat 2021

Mindenképpen hozzák magukkal a turnus első napjára a szülői nyilatkozatot, melyet a regisztrációnál kell majd leadni

A nyári oratóriumra való jelentkezés kizárólag online regisztráció formájában történik, amelyet május 31-án 17:00-kor nyitunk meg. A rendes regisztráció betelte után a várólistás regisztrációhoz találnak majd linket.

Elérhetőségek

A nyári oratóriumot a Don Bosco Szaléziak, szalézi munkatársak és animátorok közreműködésével valósítjuk meg, teljes mértékben önkéntes formában. Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésre kérdéseivel kapcsolatban.

Táborvezető

Nguyen Hai Ly Jakab SDB

Mobil: +36 20 771 9011

E-mail: nyergesori@gmail.com

valamint kérdés esetén keresendő:

Tóth Péter SDB 

Mobil: +36 20 363 9749

E-mail: nyergesori@gmail.com

Regisztráció:

Szanda Alexa

Mobil:  +36 30 183 4110

E-mail: nyergesori@gmail.com

Koordinátorok

I. turnus:

Kurdi Kata +36 20 377 3581

Wierl Marianna +36 20 293 3109

II. turnus: 

Miszler Odett +36 30 939 4373

Szabó Anna +36 30 226 9746