REGISZTRÁCIÓ

A 12. SZALÉZI NYÁRI ORATÓRIUMRA A LÉTSZÁM BETELT.
A VÁRÓLISTA REGISZTRÁCIÓ TOVÁBBRA IS ÉL, AMI AZT JELENTI, HOGY A VÁRÓLISTÁRÓL A REGISZTRÁCIÓ SORRENDJÉBEN AKKOR KERÜLHET BE VALAKI A NYÁRI ORATÓRIUMRA, HA VALAKI VISSZAMONDJA A JELENTKEZÉST.

VÁRÓLISTA REGISZTRÁCIÓ (LINK)

AZ ŰRLAP KITÖLTÉSE ELŐTT KÉRJÜK, SZÁNJON PÁR PERCET
AZ ALÁBBI INFORMÁCIÓK ELOLVASÁSÁRA!

  1. Kérjük, a regisztráció megkezdése előtt készítse elő gyermeke TAJ-kártyáját, valamint – amennyiben van – diákigazolványát.
  2. Kérjük, minden mezőt töltsön ki a megjelenő űrlapon!
  3. A TAJ-számot a következő tagolásban kell megadni: 123456789
  4. A telefonszámot a következő tagolásban kell megadni: 06301234567
  5. A jelentkezés leadásakor mindenképpen VALÓS e-mail címet és telefonszámot adjon meg! A regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük a visszaigazoló levelet, melyben további hasznos információkat találnak majd. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen a tábor ideje alatt el tudjuk érni, ha bármilyen probléma merülne fel (programváltozás, baleset stb.).
  6. Amennyiben már most tudja, hogy gyermeke valamely tábornapon nem (vagy csak részben) tud részt venni, a megjegyzés rovatban jelezze felénk!
  7. Az előző évhez hasonlóan idén sem tudjuk figyelembe venni a csoportbeosztásra irányuló kérdéseket. Kérjük, ezt tartsák tiszteletben.
  8. A “Gyermeke tud-e úszni?” kérdésre adott válaszát gondolja meg alaposan! Amennyiben még nem teljesen magabiztos mélyebb vízben, inkább a “nem” választ adja meg, a strandnapon ennek megfelelően nem fogjuk mélyebb vizű medencébe engedni. Minden vitás esetben (pl. ha a gyermek mást állít, mint ami a regisztrációkor meg lett adva) a szülő által megadott információ a döntő.

SZALÉZI NYÁRI ORATÓRIUM ONLINE REGISZTRÁCIÓ (LINK)